نام کتاب:از بودن تا ماندن زینبیه و ثارالله
نویسنده:جعفر شیخ الاسلامی
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
»پکیج های تصفیه فاضلاب | 1 | 612 | sakbari |
»درگیریهای شدید در حومه«حمص» و هلاکت دهها داعشی + نقشه | 0 | 1352 | mehran19 |
»هفت قانون طلایی بقای عشق | 0 | 1816 | admin |
»آشنایی با «فجر» جدیدترین و مدرنترین اسلحه تهاجمی ساخت ایران +عکس | 0 | 1913 | admin |
»کشور تروریست پروری که خود طعمه تروریسم شد+ تصاویر | 0 | 1748 | admin |
»آشوب و فتنه گری جدید جریان صادق شیرازی بر علیه جمهوری اسلامی ایران +تصاویر | 0 | 1739 | maryam |
»تانکهای قدرتمند جهان در یک نگاه+تصاویر | 0 | 1690 | milad225 |
»سپاه پاسداران ایران پهپادهایی با برد ۳۰۰۰ کیلومتر دارد | 0 | 1609 | maryam |
»روایتی تصویری از ۶۹ مورد ظلم «جنایتکار بزرگ» در حق مردم جهان | 0 | 1569 | admin |
»یک عکس از شهید حسین مریدی زاده | 0 | 1647 | admin |
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی سپاه عاشورا در آستانه برگزاری طرح ولایت دانش آموزی، گفت: یکی از رسالت های مهم بسیج اشاعه فرهنگ و تفکر بسیجی است که بسیج دانش آموزی از بسترهای مهم نهادینه شدن این امر در جامعه است.
نادر ارسلانی در گفتگو با خبرنگار بسیج در آذربایجان شرقی، اجرای دوره های طرح یاوران ولایت را گامی موثر در تقویت حلقه های صالحین مدارس برای کادرسازی و تربیت فرماندهان واحدهای مقاومت دانست.
وی محوریت برنامه های اجرایی طرح یاوران ولایت را تربیتی و آموزشی عنوان کرد و افزود: محور برنامه های آموزشی در مدت ۲۴ ساعت در خصوص جنگ نرم، مباحث تربیتی، اعتقادی و دجالواره است که با حضور استادان برجسته برگزار می شود.
ارسلانی ادامه داد: برای دانش آموزان علاوه بر برنامه آموزشی، تربیتی برنامه های فوق برنامه نیز در قالب ۱۱ ساعت اجرا می شود که از میان آنها می توان به برنامه های ورزشی، کوهپیمایی، غبارروبی مزار شهدا اشاره کرد.
وی اجرای برنامه های متنوع فرهنگی همچون نمایشگاه های دجالواره، عفاف و حجاب و محفل انس با قرآن از برنامه های جنبی این طرح برشمرد.
مسئول بسیج دانش آموزی سپاه عاشورا با بیان اینکه ۹۰۰ نفر دانش آموز(۴۵۰ دختر و ۴۵۰پسر) در این دوره حضور می یابند، خاطرنشان کرد: پس از طی دوره و اجرای آزمون به دانش آموزان شرکت کننده گواهی پایان دوره صادر می شود.
طرح یاوران ولایت دانش آموزی آذربایجان شرقی از ۲۰ تا ۳۰ مرداد در اردوگاه الغدیر در دو نوبت جداگانه برای دانش آموزان پسر و دختر استان اجرا می شود.